Over ons

5 kernwaarden

1.
Deskundig

Om een vak uitstekend te kunnen beheersen dien je boven de stof te staan. Wij verzanden niet in details, begrijpen wat er speelt en leveren een professionele bijdrage op maat.

2.
Resultaatgericht

We draaien er niet omheen. Het resultaat is leidend voor de wijze waarop we onze dienstverlening uitvoeren.

3.
Klantgericht

Ook al denken wij de deskundigheid in huis te hebben, het is pas van waarde als de opdrachtgever er resultaten mee boekt. Daarvan zijn wij ons bewust. Onze dienstverlening is erop gericht een essentiële bijdrage te leveren aan een verdere ontwikkeling van de organisatie van de opdrachtgever.

4.
Betrouwbaar en respectvol

We zeggen wat we bedoelen en doen wat we zeggen. We hebben respect voor u en voor de mensen met wie we werken.

5.
Betrokken en delend

Ons team hecht veel belang aan het ondersteunen van ondernemers. Daarbij staat  samenwerking als kennisdeling hoog op de agenda.Onze tijd, aandacht, kennis en ervaring delen met anderen om zo samen tot een hoger niveau te komen.

Hoe doen we dat?

1.
Snel en goed voor het beste resultaat

Onze deskundigen staan klaar om u snel van eerlijk en helder advies te voorzien. Nuchter advies tot stand gekomen door onze kennis en ervaring.

2.
Duidelijke tarifering

Vooraf duidelijkheid over de kosten en de uit te voeren werkzaamheden. Geen verrassingen achteraf!

3.
Altijd direct bereikbaar via telefoon, email en whatsapp

Bereikbaarheid is ontzettend belangrijk voor een goede dienstverlening. Daarom zijn onze medewerkers altijd bereikbaar.

4.
Persoonlijk

Bij ons bent u geen nummertje. Wij kunnen geen opdrachten naar echte tevredenheid uitvoeren als er geen goed overleg vooraf is geweest via e-mail, telefoon of door een face-to-face gesprek.Wat wilt, u wat zoekt u en hoe kunnen wij dat leveren vat u vraagt, daar is waar het om gaat.

5.
Hart voor de zaak: pas als u tevreden bent zijn wij dat ook!

 

Wie zijn wij

Beter ondernemen, doe je samen. Beter ondernemen is een groep van professionals uit verschillende vakgebieden. Juist door onze verscheidenheid kunnen we het beste resultaat leveren. Geen tunnel visie, maar een open mind.  Onze dienstverlening is snel, persoonlijk en duidelijk met als uitgangspunt het leveren van een hoog kwaliteitsniveau. Goede en directe betrokkenheid en bereikbaarheid is belangrijk voor het resultaat. Daarom kunt u ons altijd direct bereiken per Whatsapp, telefoon of e-mail, 24/7 als dat nodig is.

Wij doen alleen waar we goed in zijn. Mochten wij menen dat wij zelf te weinig expertise in huis hebben om u goed te kunnen adviseren, dan verwijzen wij u door naar een expert binnen ons netwerk.

 

Wat doen wij?

Ondernemingsplan

Ons doel is door middel van onze kennis, ervaring en vakbekwaamheid ondernemingsplannen te presenteren waar een bank niet om heen kan. Wij zijn de expert op het gebied van het, samen en in overleg met u als ondernemer, opstellen van ondernemingsplannen,  inclusief financieel plan ten behoeve van de financieringsaanvraag. We kijken kritisch naar alle facetten van het ondernemingsplan, begeleiden u bij de aanvraag en tillen uw ondernemingsplan op een hoger niveau.

Bedrijfskundig advies

Het is belangrijk dat u uw financiële doelen haalt. Onze bedrijfskundige adviseurs kijken  360 graden naar uw onderneming of organisatie. Zowel op financieel vlak maar ook op juridisch vlak. Onze adviseurs kijken naar alle aspecten van de onderneming om te kijken waar bijvoorbeeld kostenbesparing kan worden gerealiseerd, of hoe het beste met externe partijen kan worden gecontracteerd, of hoe uw product in de markt staat en zo verder. Onze adviseurs hebben zowel een economische als juridische achtergrond. Door zelf jarenlang ervaring te hebben opgedaan in het MKB, zijn zij uitstekend in staat op te fungeren als sparringpartner, een kritische noot te plaatsen om zo samen uw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Als ondernemer krijgt u daarnaast te maken met verschillende belastingen, administratieve verplichtingen en regelingen. Het is uitermate belangrijk dat u voldoet aan de verplichtingen die op u als ondernemer rusten. Maar los van de verplichtingen zijn er ook veel voordelen te behalen. Het is daarom belangrijk op de hoogte te zijn van de toepasselijke wet- en regelgeving. Ook al is het wellicht allemaal geen abracadabra, niet iedereen heeft de tijd, de wil of de kennis in huis om het financieel allemaal zelf te runnen. En de vraag die u zich ook moet stellen, is of u dat eigenlijk ook moet willen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om deze werkzaamheden uit handen te nemen. U kunt dan denken aan een boekhouder, een fiscalist of belastingconsulent.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en hoe? Neem dan contact met ons op of vul het contact formulier in.

Juridisch advies

Als ondernemer, ZZP’er, manager of directeur heeft u altijd te maken met juridische kwesties. Ondernemen betekent ook dat u dient te kijken naar de juridische kant van het ondernemerschap. Dan doelen wij bijvoorbeeld op het hanteren van algemene voorwaarden, of het opstellen van een overeenkomst van opdracht of arbeidsovereenkomst. Ook kan het zijn dat u tegen juridische vragen of problemen op loopt.

Zijn er juridische problemen die u belemmeren in uw bedrijfsvoering? Neem dan gerust eens contact op. In veel gevallen krijgt u een vast tarief of een competitief en betaalbaar uurtarief. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en hoe? Neem dan contact met ons op of vul het contact formulier in.

Onze werkwijze

Voordat we aan een opdracht beginnen stemmen wij de opdracht en de wederzijdse verwachtingen met elkaar af. Daarna leggen wij de opdracht schriftelijk per email aan u vast. Gedurende de uitvoering van de opdracht staan we altijd in nauw contact met de opdrachtgever, om er zeker van te zijn dat de verwachtingen worden waargemaakt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en hoe? Neem dan contact met ons op of vul het contact formulier in.