Juridisch advies

Wat wij voor u kunnen betekenen

Als (startende) ondernemer wordt u ongetwijfeld geconfronteerd, nu of in de toekomst, met juridische vragen en problemen. Juridische kwesties horen bij het leven van een ondernemer. Daarom is het verstandig om uzelf vanaf het allereerste begin te verzekeren van deskundige juridische begeleiding. Wij denken graag met u mee en geven passend advies voor uw situatie.

Preventief kunnen we veel voor u betekenen
Heldere overeenkomsten en goed opgestelde algemene voorwaarden kunnen problemen voorkomen. Ons doel is om uw onderneming juridisch te beschermen. We controleren uw huidige contracten en stellen nieuwe contracten voor u op. We controleren uw algemene leveringsvoorwaarden en zorgen dat deze passen bij uw bedrijf.

Helder advies bij ingewikkelde juridische kwesties
Geschillen kunnen echter altijd ontstaan. Ons doel is deze voor u op te lossen, maar beter nog is deze volledig te voorkomen.We staan u bij tijdens juridische conflicten, maar we zijn vooral voorkomend bezig.

U kunt bij onze juristen onder andere terecht voor:

 Arbeidsrecht en ontslagzaken
 Algemene voorwaarden
 Contracten
 Aktes van geldlening
 Ondernemingsrecht
 Incasso
 Modelovereenkomsten (ZZP'ers)
 (Conflict)bemiddeling

Door tijdig deskundig juridisch advies in te winnen kan u een hoop leed bespaard blijven.

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden of heb je een specifieke vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in.